BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 23 March 2011

melalot...



Baikklah !! diatas permin taan seseorg…mlm ni aku nk smbung blik blog kaki ngarut yezza ini…hahaha…jgn anda buang masa nk tnya siapakah gerangan beliau….kerana aku xkan bgtaw siapa

Opsss…lupa lak…assalamualaikum n semoga anda semua sihat sejahtera…mlm ni aku nk cita sikit ja jadual2 kaki ngarut ini coz nk tulis bnyk xleh sbb xsmpai lg 1 minggu berlalu…hahaha…first nk cita pasal hri pertama aku slpas menupdate blog pda ritu ….rasa2 cm xdak apa apa kot….

Boring la bila asyik sembang pasal kehidupan harian…so kali ni nk ubah sikit blog ni….bole???anggap cam bole ja noh…hmm….law anda nk cita psal apa??selalunya aku kerap meronda lam blog2 yg kepunyaan org lain,selalunya cerita psal cikaroo ataupun bahasa baku org pggil AWEK….tp aku rasa xbest la cita psal bnda tu semua….rasa cm terdedah la plak detik2 manis bersama yg tersyg…btol x???law btol angguk pala and law salah wat xtaw jaa….hahaha…

Nk tnya pasal pndapat korang ni….agak2 la,blog jenis apa yg anda semua seronok nk membaca???nk jwb pon xpa xmaw jwb pon xpa coz aku xdak hak nk kacau anda semua….yeahh !!!

Haaa !!! agak2 melalot x post aku mlm ni???mcm xda arah tuju ja pon,,,buat pengetahuan semua…mmg xdak pon.,…men ikot suka jari nk menaip jaa….otak mlm ni agak blurr….so ssh nk cri idea utk post kali ni….tp xpa….mgkn esok @ lusa @ hari demi hari selepas ini aku akan update blog ni dgn idea yg banyak…..mlm ni bknnya xdak idea,Cuma tersangkut n dia xmaw kuar….myb idea mlm ni malu kot….hahaha….

Eh2 !! rasa cm dh pnjg post ni….pelik2….dalam dok xdak idea pon leh tulis bnyk ni…..hmm….misteri ni !!! (jgn biarkan hidup anda diselubungi misteriiii)hahaha…..bg yg bru nk berkenalan dgn mamat yg periang ni(puji diri sndiri ni)sila la follow blog ni….

Act aku dh rasa malas sgt nk tulis pnjg2….hahaha….so smpai sini ja kot pertemuan kita…cehh !! masa bila bertemu??baca ada laa…haha…apa apa pon mcm besa trademark kaki ngarut yezza !! hidop mesti maw happy !!! (rini admin sndiri kureng hapy)xpa2…esok kmbali happy n akan penuhkan senyuman utk semua….yeahh !!!!

0 comments: