BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 21 March 2011

layannzzz !!!


Assalamualaikum semua……
Hmm..terasa lama la plak xupdate blog ni….. tp tidak mengapa coz post kali ni aku akan cerita aktiviti sepanjang minggu ni 

Aku rasa sepanjang minggu ni aku terlalu sibuk sehingga aku dpt lelapkan mata hanya 2jam @ lebih sikit2….kira aci la tu…ahahhaa…

Ok2…kita start dri pg ok….time pg mcm biasa aku akan bgun dlm pukul 8@9pg....ikot kepda kehendak badan…hahaha…lpas bgun aku akan melayan anak saudara aku dulu…best oooo layan budak kecik….law layan budak kecik,aku rasa kepenatan yg melanda lenyap begitu saja…hahaha
Kemudian aku akan check jadual sama ada akan ke kolam ikan @ pon x….hahaha….aku akan hbiskan masa dkt kolam smbil menikmati angin pantai yg sungguh segar,….wahh !! hebat2….apabila tiba waktu solat zuhur,aku akan pulang ….yeah !!! waktu blik ke rumah…mmg xtaw nk kata laa…kiranya law da lagu best2 yg dimainkan dkt radi0..mmg akan riuh la kereta itu….haha….mmg xpedulikan org lain dh….besa laaa….masih muda katakan….

Dh smpai umah aku akan bersihkan badan n solat pa semua laaa….lpas tu mula la nk belek FB @ BLOG @ apa2 saja agar cuti aku dpt dinikmati…yeah !!! that what I want….lpas tu aku akan check RC heli aku da bateri ke x…law xda,aku akan cas laa….mmg berbaloi la cuti aku ni…..belek pnya belek akhirnya aku akan kembali layan anak saudara aku….geram aihh tgk dia….comel kot….

Tibanya ptg…..jeng jeng jeng….hahhaa(action ja lebih)
Bermula lah sesi penerbangan bebas….n waktu tu jgk ada la budak2 mai tgk apa akan jd pda penerbangan bebas aku tu…..hahaha….time tu la nk terlalai seketika….tgk2 jam dh nk masuk maghrib daaa….so aku pon pulang….yeah !!! penerbangan bebas akhirnya Berjaya….hooorayy !!!!

Mlm plak…hmmm….buat apa ya??jap2 fikir sejenak….wah !! bahasa BAKU tu…..
Haaaa….bru igt….rupanya2 p kerumah ibadah mengerjakan solat maghrib dgn insyak….kemudian bermula la mcm2 aktiviti ygg bermain difikiran…fikir pnya fikir akhirnya aktiviti bulan mengambang pon bermula iaitu MEMANCING @ MENGAI(bahasa kedah)….smbil mengai smbil mcg,so xda la boring sgt….ikan pon tuuttt….(bole la)start mengai lebih kurang pkul 10 tp cuba teka blik dri mengai pukul bapa???mest teka xtpt pnyala….hbis awal balik la dlm pkul 3pg….hbis lewat jgn tnya laa….subuh pon ada gak….

Mgkn ini ja kot aktiviti harian sepanjang aku masih bercuti….tupon mmg penat la law nk kata….tp xpa…mmg penat xkan terkata(ayat apa ni??)hahhaa….k la mls nk tulis pnjg sgt…stg penat nk baca n law tulis pnjg2,lpas n ink tulis apa plak kan….baik kita berenti lu kt sini….
Btw…mcm besa…BAIKLAHH !!! apa apa pon kita layan hidup kita….YEZZA !!!!

0 comments: