BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 25 March 2011

bebaii !!!!


Hmmm….rini post aku myb anda akan tertnya2 sbb pa aku jd xterkawal….hmmm..mmg xtaw nk kata pa dh…n myb ni post terakhir sblom aku delete blog ni….rasa cm dh xda mood tros nk wat pa semua….hmm….kali ni xjd periang dh..myb jd kaki serabut + bebai…..heran gak noh bila ada gak yg mcm tu….pelik2…dh la semua keja nk lari ja dri aku,pelik ni…hmm…WHY??? WHY??? WHY??? Apa salah aku???n apa dosa aku???nk kata aku wat jahat….xdak kot….apa apa pon kaulah yg terbaikk !!..Cuma aku ja yg xpernah baik….bermcm2 masalah timbol lam pala otak aku smpai aku terasa cm nk pecahkan pala n buang jauh2 masalah…..hmm…kenapa aku ja???org lain senang2 mainkan aku…..tobat terbakar !!!apa aku buat mest da salah….dpa tu btoi sgt ka???aku tgk lg mereng ada laa…xketahuan hala !!! haaa! !!! nk kuar dh la bahasa kasar ni….huhuhu….k laa…mlas nk tulis bnyk2…kang stg mcm2 kuar dri mulut ni….besa la kan siapalah aku kan….mana leh halang mulut nk kata apa….tp stakat ni bole kawal lg laa….law x…mmg dh mcm2 kuar dri mulut...tettt…..

0 comments: