BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 24 March 2011

hujan menanti

Assalamualaikum semuaaa…..hahaha…..kali ni anda mest heran coz tulisan ditukar…(sbnarnya syok sbb dpt baca dgn jelas)

Alahaiii !!! semenjak 2 menjak ni kan.,…hujan asyik turun disebelah ptg dan juga mlm….tp best jugak hujan coz bole men ujan….mmg mnjd kegilaan kanak2 laa law ujan turun….ntah laaa…rasa cam turun temurun lak permainan mandi ujan….kalaulah dewasa mandi ujan…apa yg nmpk???(jgn fikir bukan2 taw !!)hahha…law budak2 of kos nmpk besa ja coz dimana2 pon ada bdk yg akan main ujan tp xbole nk baying laa mcm mana law org dewasa mahupon tua yg main ujan….hahaha….mmg gelak besar laa law aku nmpk…..

Selain bole main ujan,ujan ni juga dpt mmberi ketenangan  dlm jiwa kita….xpercaya???nant time ujan cuba la buat….time nk buat tu,jgn fikir apa2 langsung coz takut xmnjd…nk lg berkesan anda turun main ujan sekali dgn budak2….hahaa….lg power !! tidakkk !!! xbole nk bayang...  

Nk lg best time ujan ni kan,,ada 1 ja yg mgkn korang semua dh besa buat kt umah masing2 iaitu TIDURR !!! mmg dijangkakan akan meluaskan peta semenanjung diatas bantal masing2….(kotor2…xmaw2 !)kadang2 tido xyah guna kipas dh….hnya buka tingkap ja itupon law bilik dkt tepi tingkap laaa….law xdak tingkap lam bilik anda leh la cuba buka bumbung tros…lg sejuk + basah n esok pg hidung berair n mula la demam….saat2 pling best kerna xyah p keja….hahaha…

Baru ja cerita pasal ujan,ujan dh mula turun kt umah aku,…(mcm taw2 ja org sebut pasal dia)hahaha….apa apa pon aku rasa terhibur melihat titisan2 air yg turun dri langit tu…hatiku berbisik supaya aku kena main ujan rini…baikklahhhh !!!! aku akan turuti hati ku…….sapa yg nk join bole gak tp kena umur antara 17-30thn jaa….law umur dh lebih tu org pggil buang tabiat….hahaha….jom jom !!! excited sgt ni bila tgk ujan trun lg lebat….wow !!! bersedialah utk merempuh ujan yg seronok ni….rugi bg siapa yg xmaw mencuba….kerna ujan bukan dtg tiap2 ari….so kali ni aku xmaw trlepas peluang yg berharga ni…..ok laaa…..xsabar dh ni…..choww dulu k !!!! yezzaa !!!!

0 comments: